Anyák napja – online (2016)


rozsa1

Anyák napja

Film címe: 

Anyák napja

Eredeti cím: Mother’s Day

Megjelenés éve: 2016. április 28.

Nyelv: Magyar

Játékidő:

Rendező: Garry Marshall

Író: Tom HinesAnya Kochoff

Szereplők:

Kristin Britt Robertson

Sandy Jennifer Aniston

Miranda Julia Roberts

Jesse Kate Hudson

Bradley Jason Sudeikis

Henry Timothy Olyphant

Tina Shay Mitchell

Leírás:

Anyák napja

Az egyetlen közös Sandyben, Mirandában és Jesseben az, hogy mindhárman édesanyák. Anyák napján megtapasztalják, hogy mit is jelent édesanyának lenni. Sany nemrég vált el a férjétől és most nehezen emészti meg, hogy egy nála jóval fiatalabb nőt vett el. Nemcsak ez bosszantja, de az anyai érzéseit is sérti a nő, de hamarosan rájön, hogy mégis ő a család összetartója.

Miranda, aki ékszereket reklámoz, látszólag semmi problémával nem küzd. Anyák napjához közeledve azonban senki nincs aki felköszöntse. Ekkor azonban megjelenik a lánya, Miranda, akit örökbe fogadott és most meg akarja ismerni az igazi édesanyját.

Jesse ez indiai származású férjet választott. Azonban a rasszista édesanyját annyira szégyenli, hogy inkább azt hazudja, hogy meghalt. A szülei viszont úgy döntenek, hogy meglátogatják őt és leszbikus testvérét. Ekkor minden cselre szüksége lesz, nehogy bajba kerüljön.

A férfiak részéről Bradley, aki szomorúan készül az ünnepre, hiszen el lesz az első, amit a felesége nélkül tölt el a lányaival. Még nincs egy éve, hogy két lányával özvegyen maradt. Most így minden a nyakába szakad, ráadásul a környék anyukái rá fenik a fogukat…

 

Jó szórakozást kívánunk az Anyák napja című online film megtekintéséhez!